Lotten & Elisabeths fond till stöd för ensamstående

 Lotten & Elisabeths Norlunds Stiftelse har i sin uppdragsbeskrivning målet att ge bidrag till i Stockholm eller i närheten bosatta. En målgrupp är  ensamstående äldre med ekonomiska  beskymmer eller olyckliga omständigheter eller andra ensamstående kvinnor med barn som är minderåriga minderåriga barn. Alternativt mödrar som har barn som går i eftergymnasial utbildning.

Organisationsnummer: 812000-2137
Telefonnummer: raderat

Kapital: 105.315.935 kr (2006).

Kontakta Stiftelsen via telefon för att få information om hur du söker pengar ur fonden.

Lycka till! Låt oss gärna veta hur det går 🙂

2008-09-30: OBSERVERA

Det finns enligt uppgift två fonder med samma namn och vi söker med ljus och lykta efter rätt kontaktuppgifter. Telefonnumret är raderat för närvarande. 

 

107 reaktioner till “Lotten & Elisabeths fond till stöd för ensamstående”

 1. hejsan
  kan lotta och Elisabeths fond till stöd för ensamstånde
  maila mig om era uppgifter

  tack på förhand
  eleonor

 2. hej… ensamstående kvinna med 2 barn(2 och 13år)… utsatt för kvinnofridskränkning i 4 års tid.. gjorde slag i saken och anmälde sambon som nu är dömd för detta, med kontaktförbud. resultatet av detta är min livssituation snart ohållbar… fått en del hjälp av kyrkan och en del av socialen.. har aldrig sökt hjälp via fonder förr så är väldigt vilsen just nu och är i behov avhjälp till att söka både bidrag och till en efterlängtad och behövande resa med barnen för att komma bort ett tag… är oerhört tacksam om jag får respons på min bedjan om att få hjälp! en god vän vill att jag följer med henne å hennes lilla son till turkiet 1-2 veckor nu i september… det skulle vara en dröm att kunna följa med… men är väldigt osäker på mig själv och är livrädd att få ett nej , därav har jag väldigt svårt att BE om hjälp då jag ständigt går runt med negativa tankar som: ”varför skulle nån vilja hjälpa mig??”så nu tar jag modet att riskera detta ”nejet” ändå… för då har jag i alla fall gjort ett tappert .försök!
  ”pengar gör dig inte lycklig, men i livskriser anser jag att det kan underlätta för välbefinnandet å återhämtning av kraftlöshet”

 3. Hej! Mitt namn är Arkin och jag är en kille på 23 år. Jag studerar och har bara mitt csn, jag har en son på ett år och mitt csn räcker inte att för hyra mat osv..
  Jag och tjejen är separerade och hon är i samma situation. Finns det någon hjälp man kan söka?
  Mvh Arkin

 4. jag är ensam mamma med ett barn som har ADHD och eplipci och dåligt enkomst jah söker bidrag om ni kan hjälpa mig och min son

 5. Hej!

  Jag undrar om hur kan jag söka hjälp.

  Jag är ensamsteande mamma med et barn och har jag svårt ekonomi att klara eftersom jag ligger i ett vistmål ärendet.

  Jag vehöver er genorositet för att jag kan klara

  Med vänliga hälsningar
  Hajiba

 6. Hej är en mamma med två flickor 10och 14år har haft det ekonomiskt skämpigt en längre tid där pengarna inte räcker till mina barn och hyran för den här månaden detta ger mej så mycket ångest och oro hela tiden kanjag snälla få någon hjälp mvh desiree

 7. hej kan jag söka pengar här för jag har inga inkomster jag har försörjningsstöd och har stor behov ekonomiskt mvh anneli valentin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.