Bidrag till ensamma mödrar

Stiftelsen Dane och Marianne Johnssons minnesfond har en väldigt kortfattad men tydlig ändamålsbeskrivning:

Stiftelsens ändamål är att avkastningen skall gå till stöd åt ensamma mödrar och deras barn.

Du kan få information om hur du kan söka pengar från fond med denna kontaktinfo:

Telefon: 046-35 87 0

Postadress:

Stiftelsen Dane och Marianne Johnssons minnesfond

Lunds Kyrkliga Samfällighet, Kyrkoförvaltningen

Box 1096

221 04 LUN

Förmögenhet: 537.984 kr Organisationsnummer: 846502-0769

OBS! Glöm inte bort att läsa ansökningsguiden!

91 reaktioner till “Bidrag till ensamma mödrar”

 1. Hejsan! jag e en njursjuk mamma som har 3 st pojkar på 4 17 18 år. jag har opererat mig för bröstcancer sen blev mina njurar dåliga pga min diabetes som jag har haft i 17 år. så jag fick operera in en PD kateter så jag kan göra pås dialys hemma pga mina barn. jag får ingen hjälp av försäkringskassan pga jag är arbetslös och har inte kunnat arbeta så mycket. vet inte hur vi ska kunna överleva julen riktigt? därför undrara jag om jag skulle kunna få hjälp o stöd av er så mina barn kan få några julklappar i jul? ska försöka ringa er. mvh Ann

 2. Hej jag är en 30 årig ensamstående mamma med 4 barn som är 12,11,6,och 7 månader gamla och jag har skulder hos kronofogden,inkasso.
  Jag vill be om lite hjälp..min ekonomi räcker inte till ex:kläder till barnen samt att gå på någon fritidsaktivitet när de har lov helst nu innan jul så har jag inte någon råd till julklappar vi har en lägenhet som vi tycker om men tyvär så har vi en hyresskuld på 32.00 kr jag fick brev utav hyresnämden och jag vet ej hur det kommer att gå….tacksam om vi fick någon hjälp….
  Hälsn Teresa,Miguel,Lorenzo,Michael,Oscar

 3. Svårt att börja bara skriva så där vad och varför man söker bidrag, då man under ca 15 års tid haft det svårt ekonomiskt till o från. Nu är det så ialla fall att jag har varit hemlös i över ett år, men jag har nu äntligen fått en lägenhet, via soc, och är överlycklig över det. Inflyttningsdatum är 1/2, och då har jag min tre yngsta barn boendes hos mej, heltid, vilket jag har saknat så otroligt mycket. Jag söker jobb aktivt, trots att jag är sjuk, och hoppas på att bli självförsörjande så småningom. Just nu så har jag försörjningsstöd. söker inte efter sympati, utan efter råd om hur jag kan söka efter nu innan jul, till att jag ska få kunna ha en underbar jul med mina barn.

 4. Hej! Jag är 20 år och ensamstående till ett barn på 2 år. Kontakta mig gärna via mejl!!

 5. Hej! Jag är 47 år gammal och ensamstående mor till min dotter Malin på 17 år gammal.
  Jag behöver hjälp med få fond-bidrag.
  Kontakt med mig via e-mail..

 6. Hej jag undrar hur man går tillvägas för att söka stipendier .
  Jag är en ensamstående mamma till en 20 månaders pojke. Efter att ha haft en lång och svår vårdnadstvist om vår son så har jag äntligen fått ensam vårdnad.

  Men efter skilsmässan så har ekonomin kraschat totalt. Samt mitt ex/ far till min son tagit allt vi ägde medan vi var separerade och jag och min son bodde hos mina föräldrar. Har ej kunnat få tillbaka något av de, så nu ca ett år efter skilsmässan har ej lyckats än att inskaffa de allra nödvändigaste till lägenheten än.

  Ekonomin tillåter inte det än, och det börjar se svårt och det ser ut att ta flera år innan vi kommer någon vart. Nu undrar jag om det finns någon hjälp att få.

  Mvh

  Asila

 7. Hej!
  Jag heter Emmie och är 23 år gamal, jag studerar och är ensamstående till min son som är 4 år, jag har det väldigt knapert så jag skulle vilja ansöka om en fond

 8. Hej, jag är en ensamstående mamma till två flickor en är 14 år och annra er 5 år gamla,är i behöv av lite extra hjälp…kontakta mig gärna via e-mail…

  MVH

 9. hej är en 43 årig ensamstående mamma med 3 barn o är whiplashskadad sedan 6 år o arbetar 50 procent men tyvärr så vill inte fsk betala livränta o sjukersättning för den övriga tiden då dom hittade att jag sökt för en fotbollskada som var 7 år innan min whiplashskada o jag var där en gång hos läkaren men då blev det helt plötsligt ingen arbetsskada längre..skandal… jag har stora problem o trots läkares sjukintyg hjälper det inte utan jag söker pengar för att jag skall klaravåran ekonomi med barnen o då skulle en summa var till mkt stor hjälp

 10. Hej!
  Jag vet inte alls hur detta fungerar, men provar att skriva några rader och hoppas få svar om hur man går vidare.
  Jag själv har haft en jobbig uppväxt, med dåligt självförtroende & självkänsla, har inget lärt mig från skolan. Har på nått vis klarat mig framåt i livet och skaffat 3 barn. Jag och dottern har nu fått diagnosen ADHD, men vi har lång väg kvar att vandra. Äldsta sonen har mått dåligt i över 4 år nu och håller nu äntligen att få hjälp från bup. Yngsta sonen har dom börjat kartlagt på förskolan nu för att se om vi behöver göra en utredning på honom med för ADHD. Inte nog med att jag mått dåligt hela livet och allt bekymmer detta gjort familjen i alla år, nu när vi äntligen fått diagnoser på 2 av oss så har jag varit depprimerad till o från i hela mitt liv och inte blivit förstådd tills nu och har därför inte något jobb, utan går på aktivitetsstöd från f-kassan. Att ha ADHD tillför att man är glömsk och tappar bort saker, får köpa nytt, betala dyra mediciner mm så jag skulle verkligen behöva hjälp med ekonomin för oss att klara av att fortsätta medicinering + att vi snart kanske är 4 st som snart går på medicinering (jag har dubbla mediciner).
  Så jag skulle vara väldigt tacksam om jag kunde få ett mejl med svar om hur man söker stipendium eller nåt annat ekonomiskt bidrag!
  Mvh Mamma till 3

 11. Jag är ju inte en ensam mamma men väl en ensam mormor
  som tillfälligt behöver ta hand om ett av mina 4 barnbarn som min dotter efterlämnade när hon avled i slutet på nov …han är 16 år och har det jobbigt nu….så jag skulle vilja göra nått för honom……3 av barnen bodde med sin mamma bl.a denna 16åring……som inte vill flytta hem till sin pappa på grund av att han har djur och han har alergi mot vissa djur…så tillsvidare finns han hos mig……men jag bor ju bara i en liten lägenhet så det känner på mitt i all denna sorg…han som saknar sin mamma och jag som saknar min dotter…….tacksam för svar

 12. Hej jag är en 36 årig bor med min fru och med 6 barn som är 15,13,10,9,3, och 3 månader gamla och jag har skulder hos kronofogden,inkasso.
  Jag vill be om lite hjälp..min ekonomi räcker inte till ex:kläder till barnen samt att gå på någon fritidsaktivitet när de har lov helst. Min inkoms och min fru inkoms är 0 kr jag vet ej hur det kommer att gå….tacksam om vi fick någon hjälp….
  Hälsn Abed

 13. jag är mamma till 4 barn och ensamståande och jag har fibromylagi .jag behöver hjälp tand vård till mig. kan ni kontakta mig snälla . Tack MVH SABINA

 14. Hejsan
  Jag är ensam med två barn, och vi har haft många dåliga erfarenheter av hur samhället behandlar mammor som verkligen kämpar med näbbar å klor för sina barn.
  Jag själv hade en svår uppväxt pga att jag själv var sjuk och att de inte uppmärksammades att jag både är dyslektiker och har AD/HD (de ställde till mycke onödiga problem som fortfarande finns kvar)
  Mina barn har fått samma problem och när jag som mamma bett om hjälp har jag bara överfört mina problem men till slut har det visat sig att jag tyvär haft rätt.
  Skulle vilja veta hur man kan söka från eran fond vilka kontakt uppgifter ni har.
  Snälla.

  Mvh Anneli

 15. Hej.
  Mitt namna är Camilla och jag är 26 år gammal. Jag lever med min dotter på 4 år. Separerade med hennes pappa för ett år sen.
  Pga av att min dotter är ett så kallat infektionsbarn så blir det mycket vabb för mig. 2011 hade vi 63 dagar som vabb dagar. Jag har gått ner i arbetstid för min dotter skull (jobbar 75%) vilket gör att jag förlorar många tusenlappar jag är beroende av.
  Med den otroliga höga hyran jag betalar och gamla avbetalningar så får jag inte ekonomin att gå ihop längre.

  Jag har nu i början av 2012 mått väldigt dåligt och är stressad och har ångest varje dag för jag inte får ihop ekonomin. Detta leder till sömnlöshet. Min dotter märker av min orohet och blir stressad själv. Vilket jag aboslut inte gillar alls.
  Just för tillfället har jag min dotter heltid då hennes pappa flyttat längre upp i landet och så har jag min bonus son på 10 år hos mig varannan helg för barnen ska få ses. Får inget bidrag för att jag har honom och jag vill verkligen inte säga nej till honom när han vill vistas hos mig varannan helg.

  Önskar jag kunde få åka på en sol semetser med barnen haft det jobbigt i ca 2 år. Jag vill bara barnens bästa och vill ge dem 100% trygghet.

  Finns det någon som kan hjälpa mig med att säkra vår ekonomiska framtid en tid framöver så är jag den/det evigt tacksam. Hatar att be om pengar men i dagens läge har jag inget annat val att göra än att söka efter en hjälpande hand.

  Så finns det någon fond eller så som vill hjälpa mig så maila mig gärna.

 16. Hej.
  Jag har skulder hos kronofogden och inkasso, lever på den låga lön jag har men får inte vardagen at gå runt. Jag har en 7 årig dotter som tyvär blir lidande av detta då vi inte har några matpengar kvar den sissta veckan före lön,alltid samma sak. Jag skulle behöva gå till tandläkaren men det är inget man kan göra när man inte har en krona över. Fasar inför sommaren då jag inte ens har råd att åka och tälta med min dotter, och ännu mindre skicka henne på ridläger som hon såå gärna vill… Hur gör man för att komma ikontakt med er?
  Snälla!!!
  Mvh Caroline

 17. Förstår inte varför folk skriver här om sin livssituation. Det är inte här ni skall söka. Ni får ringa till stiftelser för info och skicka in ansökningarna, med alla bilagor och intyg som krävs.

 18. Är en ensamstående mamma till 3 barn och önskar söka bidrag till att göra något med barnen i sommar. maila mig om hur jag går tilväga. mvh Catarina.

 19. hej. vet inte alls hur jag ska börja. är 21 år gammal, ensamstående mamma till en liten kille som fyller 1 i juni. min ekonomi är nästintill obefintlig och ett tillskott hade vart mer än uppskattat. att kunna köpa något nytt fint till min lilla kille som jag vill ge allt i hela världen men tyvärr inte kan pga av ekonomin. nu är de ju även dags för inhandling av vår/sommarkläder o skor och iomed de bli ekomin ännu mer obefintlig!. jag hoppas få höra av er. mvh ninni

 20. hej ,
  jag är en ensamstående mor på 44 år . Mina barn som bor hemma är 14, 16 och 21 år , 21 åringen bor hemma pga arbetslöshet .. Jag har skulder o försöker betala av varje månad och jobbar på deltid som ”vid behov” .. så vet sällan mer än månad från månad .. jag började ta körkort men fick sluta nu pga ekonomin ! bara jag får mitt körkort så har jag ett fast heltids jobb !! så skulle behöva hjälp till det och så skulle jag vilja kunna göra något med mina barn i sommar , jag har aldrig kunnat göra något med dom , så de har bara fått va hemma medans deras kompisar åker på sina semestrar mm.. Jag har även sällan råd med ordentliga nya kläder o saker .. inte ens fritidsintressen har jag råd med … jag vet inte hur jag ska göra och hur jag ska gå till väga min ekonomi brakar ihop totalt nu ..
  så vore tacksam om det finns någon fond att söka ?
  tack på förhand
  // Eva

 21. Hejsan!
  jag är 18 år och är ensamstående till en pojke på 13 månader.
  Jag har de väldigt jobbigt med att få pengarna till att räcka till allt, jag försöker hela tiden så att min lilla pojke ska ha de bra. Men när man väl vet att han har den han behöver för månaden så finns där inte pengar till något annat, ibland räcker inte pengar jag får in till alla räkningar, och jag får låna. Jag vill inte bli skuldsatt när jag bara är 18 år gammal. Men jag vet inte hur jag ska göra..
  Jag letar jobb för att få in mer pengar, men får jag ett jobb får jag hoppa av skolan, men som de ser ut nu har jag inget annat val.
  Så därför undrar jag om där finns någon fond man kan söka ?
  // Jessica

 22. Hej.
  Mitt namn är då Felicia och jag är född 1993. Min mamma har precis separerat från sin man (inte min pappa). Min syster bor kvar hos honom då det är hennes pappa.
  Vi har länge levt ihop med denna man som är psykiskt rubbad. Det har lett tilm att mamma blivit sjuk (gåtr in i väggen). Idag försöker vi resa oss upp och kämpar med en tillvaro där vi bokstavligt talat skyndar oss till jobb och skola för att få riktig mat. Vi är båda väldigt slitna och trötta. Vi har knappast några pengar och min högsta önskan är att få ett bidrag till en dator aom.koatat 3990 kronor. Denna terminen har jag fått skriva handskrivna akolarbeten, söka fakta till arbeten på mobilen och hoppas att jag någon lunch ska orka sammanställa diagram eller dylikt på en skoldator. En dator för dessa 3990:- hade underlättat mitt liv enormt genom att jag kan plugga och kan jag plugga och få fina betyg så ska jag skaffa ett jobb och hjälpa min mamma med hennes lån. Vill ni hjälpa oss med detta bidraget så att jag kan orka hoppas på att livet ska reda ut sig? Jag vill inte ha mammas lån betalt eller 1000:- i månaden för att få köpa en extra limp bröd, jag behöver en dator för att själv kunna ta mig igenom skolan med så fina betyg att jag kan hjälpa min mamma. Enda önskan är ett redskap för att göra det möjligt.

  Mvh
  Felicia

 23. Hejsan jag är mor till en liten tjej på tre år. I början av sommaren rasade en del av våran värld då det tog slut mellan mig och dåvarande sambo och eftersom han jobbar och jag studerar så tillfall lägenheten honom och jag stod utan bostad med min dotter. Har tillbringat många nätter och sökt efter lägenhet till oss. Min bror och hans sambo öppnade sina dörrar åt oss och vi ordnade en liten hörna i deras sovrum så hon fick ett eget litet ”lek”rum medan jag sov på en madrass i köket. Nu äntligen har jag hittat våran lägenhet, problemet som uppstår här är att jag ska lyckas få fram två månadshyror till den 25augusti samtidigt så ska nya kläder till dottern införskaffas den här månaden så som ex skor, regnställ och även byxor som dottern nästan alltid lyckas ta hål på vid knäna. Jag är väldigt mån om dotterns välmående och att hon inte ska märka av situationens press, hon är ju även hon nedstämd av seprerationen och saknar sin bonuspappa som helt försvann ur våra liv och inte vill ha någon kontakt mer. Det känns som jag gör allt för att hålla ihop och ta oss vidare samtidigt som jag kämpar med att svara på min prinsessas frågor.
  Jag studerar på gymnasienivå och har fått tagit CSNlån de två sista terminerna av min utbildning. Lånet var inget val för mig då jag inte får försörjningsstöd så länge jag studerar utan de ansåg att om jag vill ha deras hjälp så måsta jag hoppa av min utbildning.

  Med vänlig hälsning, en stark men något sliten mamma!

 24. Hej är ensamstående mamma med 4 barn .Undrar om man kan få en ansöknings blankett hem skickad.Har en dotter som börjat studera i Örebro och hon måste åka tåg varje dag.Ett månadskort kostar 2860kr och det har jag fått lägga ut själv nu.Hon kommer att få ett rese bidrag i sep med 1500kr per mån men då måste jag själv lägga 1360kr o det sätter käppar i min ekonomi.Önskar att jag kan få hjälp. hälsningar helen.

 25. Hej!

  Är ensamstående mamma till två barn 6 och 10 år. Har det riktigt kärvt med ekonomin, hur söker man bidrag till denna fond? Behöver all hjälp jag kan få!
  Mvh J

 26. Hej! Jag är en 30 årig ensamstående mamma som har en 4 årig son. Jag är arbetslös sedan jag tillslut blev uppsagd från mitt jobb pga att jag inte kunde skaffa barnvakt för varje kvällspass jag skulle jobba vilket var 5 kvällar i veckan. Och istället för att försöka finna en lösning sa dom upp mig för jag sa att jag inte kunde lämna bort min pojke så ofta och att hans välmående går före allt. Min son är under utredning för ADHD och behöver extra mycket ordning och rutiner och det blir väldigt stökigt och jobbigt för honom när vardagen ser olika ut varje dag. Så nu hamnar jag snart hos kronofogden då min akassa täcker hyran men inte mina räkningar eller mat för dagen. Min son är hos sin pappa halvtid. Tyvärr har hans pappa noll förståelse för min situation och vill inte hjälpa mig med varken ekonomiskt stöd eller en matkasse för att vi ska ha nåt att äta. Han vill inte hjälpa mig vilket är tråkigt då det blir att våran son blir lidande hemma hos sin mamma där det knappt finns mat och har ett fantastiskt liv hos sin pappa där han får allt han pekar på. Skulle bli så överlycklig om jag bara kunde få det att gå runt. Att det fanns pengar till mat och räkningar. Slippa stressen som min son känner av när han är hos mig. Som det är nu har jag två extra jobb i butik där jag jobbar såfort jag får tid men det är svårt att hitta ett jobb som funkar med min sons dagistider. Får ingen direkt hjälp av min familj med barnvakt så det är mina vänner som ställer upp när dom kan. Jag skulle bli så tacksam om jag kunde få hjälp att minimera stressen över att överleva för mig och min son för snart står vi på gatan! Med vänliga Hälsningar / Bea

 27. Hej jag är en ensamstående mamma med två döttrar som är 9 och 12år.

  Idag lever jag på social bidraget och aldrig någonsin kan unna mina små barn något annat än mat på bordet och knappt det ens.
  Vi har aldrig kunnat åkt iväg på en sommar semester eller gjort något roligt tillsammans pga av min dåliga ekonomi.
  Jag känner nu att mina barn skulle behöva få känna lite glädje i livet, då barnen sedan nov förra året mist både deras morfar, moster som tog sitt liv efter att hennes son enbart 21 år gammal tog sitt eget liv på självaste Juldagen förra året .
  Så önskade jag kunna bita ihop i år och försöka ge mina barn en mysig jul ändå trots förra årets tragiska jul besked.
  så har jag och barnen inte mått så bra och jag skulle gärna vilja kunna ge dom en varm och härlig jul med julklappar åtminstonde.

  Jag skulle vilja söka bidrag till mina barn för vinter kläder och julklappar .

 28. Hej!
  Jag är ensamstående mamma till en dotter som är 14 år gammal som har svårt ekonomiskt och pengarna går till skullder hos banken som har lånat för att pengarna räkte inte till jag behöver bidrag för tjock jacka och varma skor till min dotter jag bli tacksam om jag få lite hjälp för det.
  Mvh/Nina

 29. Hej..
  Jag är ensamstående 2-barnsmor, 14 och 12
  det är till den minsta jag söker för,hur går jag tillväga,
  tex vi har aldrig varit på nån resa tillsammans, har aldrig haft råd till det,vill gärna ha hjälp att söka detta, eftersom jag hört talas om er, så vill även jag försöka..Barnets pappa bör i Maroko ogan aldrigt visa sitt ansvår för nånting ,klädder…..aktivitet skulle bli mycket tacksam om hjälp skulle aldrigt glömma deta hlälpen från er mvh Asty
  Hör gärna av er. på min E-mail..

 30. Jag är en nyskild, ensamtående pappa med 4 st barn på 6,9,13,15 har ett stort behov att få hjälp.
  Jobbar mycket övertid men får inte ekonomin att gå runt. Vi har tillsammans (jag och barnen)dragit ner på kostnader.
  Det känns ju inte rätt, men vad ska man göra!
  Det enda barnen önskar är att jag inte ska sitta själv på jul.
  jag vill kunna ge dem en varsin julklapp för allt kämpande under året.
  vart kan jag vända mig!

 31. Hej är en ensamstående mamma med 2 barn en på8 år och en på 9 snart 10 månader.
  Är för tillfället mammaledig o h får inte vardagen att gå ihop
  Tandläkaren skulle jag besökt för 2-3 mån sen men de finns inga pengar till det!
  Skulle behöva nya kläder till min minsta och snart till min största vad gör jag.
  Räkningarna ja hamnar på hög ligger efter med 2 à ca 1200:-
  Hur ska jag ha råd.
  Mat har jag köpt så det finns denna månad men smör mjölk bröd ja sånt som måste fyllas på hur ska man ha råd !
  Glasögon skulle jag behöva men det har jag fått lägga på hyllan det senaste 8 åren!
  Kläder till mig själv ja fet va länge sedan!
  Vart söker jag hur går jag till väga Snälla hör av er
  Mår skit magen hjärtat sova mer än 3 timmar/natt när gjorde man det senast. Tacksam för svar

 32. Hej..

  Nu har det verkligen börjat att krisa till sig 🙁 Jag får inget över till mina barn, ”lönen” försvinner lika fort som den kommer in till kontot. Jag vet verkligen inte hur jag ska klara av detta.
  Är det någon som vet hur man kan få ekonomisk hjälp, soc har jag inget förtroende för.
  Snälla, hjälp mig innan det är försent, jag orkar inte med detta längre.

 33. hej! jag är 32 år med 2 barn, en är 9 och en är 3 år. Har dom båda heltid och har ingen pappa i bilden.Är arbetslös. sen jag blev arbetslös , har jag inte råd med min stora sons och jag skulle så gärna vilja ha råd till lite kläder till barnen och mej. tack på förhand

 34. Hej ja är en ensamstående mamma till 2 helt underbara barn men det gör så inte i hjärtat att inte kunna ha råd att erbjuda dom så mycket att inte ha råd att låta dom uppleva och se saker pga av ekonomiska skäl!! Problemet är nu att ja inte har någon utbildning som har gjort att ja har varit arbetslös i över 5 år och levt på minimum belop så nu undrar ja om det är någon som vet hur man säker stipendium till ut bildningar nu tänker ni säkert att ja skall plugga på KOMVUX o att det är grattis men har alltid drömt om att bli frisör och önska ja kunnde få jobba me nått som jag älskar istället för att bara plugga till nått snääälla om det finna nån snäääälll hjälp mig:) mvh maria

 35. Hej!

  Jag är en ensamstående mamma till två barn, 8 och 5 år gamla.
  Min äldsta har autism och min yngsta har adhd.
  Jag lever på försörjningsstöd då jag är arbetslös.
  Jag har aldrig råd att unna barnen någon fritidsaktivitet eller semesterresa. Barnen skulle så gärna vilja resa till kolmården eller Astrid Lindgrens värld, men jag har inte råd att ta dem dit.
  Jag skulle vara så otroligt tacksam om ni kunde hjälpa oss med en semesterresa dit till sommaren.
  Hör gärna av er på min e-mail adress.
  Mvh Malin

 36. Hej! jag undrar hur man kan änsöka om hjälp till pengar av er är en ensamstående mamma till 3 barn på 4,5,2 år har inte råd med att göra något med dom har en hyra på 9500 sen el på 500 imånaden och försäkringar på oss alla 4a har aldrig åkt på semester med dom och hade velat göra det.
  men ni kan höra av er på min mail adress mvh cecilia

 37. Hej, jag är ensamstående sedan ett år tillbaka med fem barn och ett barnbarn, går ifrån föräldraledig till arbetslös nu i december, lagom till jul… har bokat en resa i maj, för mig och de tre yngsta, första utlandsresan ever men vet inte ens om jag har råd, hade velat åka eftersom jag och barnens pappa haft en uppslitande separation o barnen behöver något annat att fokusera på. Sen har vi julklappar, de förstår att det kanske inte blir så många, men nånting vill man ju kunna köpa:( barnens pappa har inte möjlighet att ställa upp ekonomiskt 🙁

 38. Hej!
  Jag är ensamsteade mamma och har svårighet med ekonomi.
  Jag undrar om ditt finns något bidrag som jag söka för min dotter.

  Med vänligar hälsningar

  Hajiba

 39. hej jag heter ali jag bor tilsammans med min lila dotter varför jag skriver detta anledningen är jag har massa med sjuk dommar muskel sjuk dom jag har inte kunnat få min ärsetning frå försekringkassan i 6 månader jag har väldigt svårt med ekonomin har svårt att betala hyra och kunna hjäpa min dotter med hennes små önsniggar M.V.H JAG BEHÖR HJÄLP.

 40. hej är en familj på två barn och en vuxen som vill söka om pengar till mat och resa med min familj pga dålig ekonomi…..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.