Presentation av fonder att söka pengar från

Vi kommer var vecka att presentera minst en ny fond som är öppen för allmänheten att söka pengar från. Helt gratis! Nu ska vi bara fixa den här webbdesignen ..

479 reaktioner till “Presentation av fonder att söka pengar från”

 1. Jag är förvaltare och God man och skulle vilja veta om det finns fonder/stiftelser att söka medel till mina huvudmän som är psykiskt sjuka, lever på försörjningsstöd vilket innebär att det
  är nästintill omöjligt för dom att kunna göra något extra.

 2. Jag har haft självmordstankar för flera anledningar, en av de är för att jag bland folk som hatar mig och ser ner på göra mig. Jag har ingenting att göra på fritiden slösar mitt liv i ett rum, jag har en jätte gammal dator utan ljud och mellanrums-knapp, jätte gamla kläder från minst 4 år tillbaka. Har inte varit i grekland sen år 2000, lever med ungefär 1500kr till mat och kläder varje månad som knappt räcker. Hjälp tack.
  Stavros

 3. Hej,

  Jag är 43 och har ingen familj som stöttar mig i svårigheter, jag har jobbat hårt och försörjt sambon som har uteblivit från försörjning av Alfa- kassan på grund av misstolkningar från arbetsgivaren. Han blev sjuk och fick bältros efter han blivit påkörd och blivit av med jobbet. Jag fick betal medicin och allting runtomkring, nu är pengarna slut. Och jag skulle vilja veta vad man kan söka ekonomisk kompesation, hans dator är trasig och jag är helt utbränd. Vi bor på 27 kvm och är båda utan jobb. Jag söker hela tiden…men vi skulle behöva ha lite pengar till att reparerar datorn, och byta miljö för att ladda om och ta nya krafter. Jag har inte bytt miljö på många år.

  Hjälp tack på förhand!!!
  Anneli

 4. Hej.
  Vi är ett gäng kvinnor som nu vill starta upp en egen förskola efter många års anställning i kommunal förskola. Finns det något stipendium att söka då det så klart är stora omfattande kostnader speciellt i början utav en öppning.
  mvh

 5. Hej! Jag är 20 år och lever på soc bidrag, kom ut från en rehabilitering för ca 4 månader sen och har lyckats hålla mig drogfri i över ett år. Är inte redo att börja jobba än. Men det är väldigt tight o leva så här och behöver ju ha möbler. Finns det några fonder att söka?

 6. Hjälp sökes Jag söker stiftelser och fonder till lagning av tänderna jag lever på försörjningsstöd och har hela min mun trasig har värk som stålar upp till skallen, Jobbar inom fas 3 med ersättning exsistansminium. Får inte ta lån då jag har skulder hos kronofogden som jag fick när min sambo inledde ett narkotika /alkohol missbruk. Finns det någon som kan hjälpa mig ?

 7. Hej !
  Jag har 3 duktiga idrottsbarn som gör allt för att nå sina mål.De två äldsta tränar varje dag och den äldsta har nu blivit tränare för ett eget lag.De blir många cuper,tävlingar och läger hemma och utomlands att betala varje år.Vill gärna hjälpa dom men ekonomin har ofta blivit ansträngd pga alla idrotts utgifter under dessa 12 år.Finns det någon fond för idrottande barn/föräldrar ?.
  Mvh. Ewa

 8. Hej! jag är en hängiven mineralletare som söker jakten på nya brytvärda mineraler som kan genegrara framtida jobb för gruvbolag. Men kruxet är att det kostar att söka nya uppslag, just nu har jag ingen bil för att vara ute i skog och mark. D å man måste ha en 4wd som är dyr i inköp och bensinen är dyr nu så just nu ligger allt sökande nere p,g, av att jag har inga pengar att satsa i sökandet då jag sysslar med detta på frivillig bas. hjälp mig att hitta pengar …till en fin fritidssysselsättning. Tack på förhand mvh,bengt.

 9. hej
  Jag är änka sen 11sep 2011,jag har två barn i tonårsålder. Jag är sjukskriven och har jätte svårt med ekononi.Undrar om det finns lite hjälp för oss med fonder.
  Taksam Violeta

 10. Jag vet inte hur jag ska börja…jag är gift och har 3 barn(Varav 2 har NPF) och har det även sj.Lyckat efter mycket om och men att utbilda mig till undersköterska. Har nu bara en dröm kvar…att jobba som det…men då det i varje annons står : Körkort är meriterande känns det avlägset…och då vi endast har makens inkomst så finns det helt enkelt inte utrymme för att ta körkort. Vi skulle behöva en inkomst till och ett körkort till..det skulle göra en stor förändrig i vårt liv. Mvh Carita

 11. Hej!
  Min familj är en bra familj förutom att vi knappt har några pengar kvar. Vi bor i ett stort hus som kostar himla mycket i månaden och min pappa jobbar ihjäl sig för att kunna få bra lön men det funkar inte. Alltid en massa dyra räkningar och dyra lån. Min bror tränar hela tiden och min pappa är tränare. Finns det någon form av fond som skulle kunna hjälpa oss? Det skulle verkligen underlätta.
  Med vänlig hälsning, Linn.

 12. Hej! Jag får inga pengar från a kassan pga av min gamla arbetsplats skrev på intyget jag hade sagt upp mig själv fast det är dem som sa upp mig.
  Jag har inte kunnat betalat räkningar och varit utan mat nästan lånat mindre summor från mina föräldrar.
  Jag bor tillsammans med min sambo får nästan inget från försäkringskassan
  Jag behöver verkligen hjälp !

 13. hej,jag är en man på 45 år,har mkt.problem med ekonomin.har blivit lurad av sk.bankfolk från Barclays Bank i London.Det var i Januari 2010,som jag fick ett meijl,att jag har blivit utvald att få del av ett sk.Miljon-arv.Så jag via en kompis tog reda lite mer på detta,om man kunde tro på det eller inte.Så jag sände först 20 000 kr,för att få sk.pin-kod.men sen så ville de ha mer pengar.så sammanlagt har jag sänt iväg 146 000 kronor.men de är tydligen i sammarbete med folk från Nigeria.Jag har Polisanmält det hela men de sa att de inte kan göra nåt.Snälla kan nån hjälpa mig.Skicka svar eller ring mig:0736589302.Tack.Mikael Karlsson.

 14. Hej, är en ensamstående mamma som de senaste åren haft det väldigt svårt, började med en trafikolycka -06 som gav mig en svårt wiplash. Som resulterade i en deprition, fick sälja mina hästar och åkte utomlands, träffade kärleken och flyttade dir eftersom jag redan mådde bättre mentalt och värmen hjälpte min rygg. Vi var världens lyckligaste och jag blev gravid. Plötsligt blev jag hans ägodel och han blev hemskt svartsjuk. Det ena ledde till det andra och slutade att jag blev både fysiskt och psykiskt misshandlad dagligen, han brände mitt pass och jag kom inte hem. Ju mer jag lärde mig språket insåg jag att han hade fejk identitet och var efterlyst för ett flertal olika saker, sedan började kampen att komma hem. Till sist kom jag ur det men nu tre år efter
  Mår jag fortfarande dåligt och kommer skaffa hemlig identitet. Jag har alltid insett att jag varit annorlunda och fick diagnosen adhd med kombination nu för någon månad sedan. Så nu har jag inte bara en väldigt aktiv och trotsig son, massa skuler, får inte vardagen att gå ihop och två handikapp och ett galet ex efter mig. Min största önskan är att bli skuldfri så jag kanske kan bli av med mina betanmärkningar och börja om på nytt med hjälp. Det hade gjort mitt liv och vardag lättare och framför allt för min mentala bit. Eller ev till en bil då jag bor utanför på landet och kan inte ta mig till min sons dagis eller från hemmet. En uppmuntran eller mat pengar hade också hjälp. Försöker ge min son det han behöver men klarar inte den psykiska pressen mer. Med vänlig hälsning,

 15. Hej, jag undrar om det finns fonder för mitt problem, jag har inte pengar till att köpa min medicin eller betala hyran hos min pojkvän, jag studerar och är 18 år.. har varken kontakt med pappa eller mamma och där efter får jag inga pengar förutom studiebidrag, hur ska jag göra?

 16. Hej! Jag är 19 år, bor i en soclägenhet och går på försörjningsstöd, men sedan jag flyttade hemmifrån (1 år sen) så har jag haft stora skulder hos kronogfogden och inkasso, vilket gör att jag betalar av dem skulderna med mina pengar från soc. Jag har aldrig råd med nya kläder, tillräckligt med mat eller hushållsartiklar. Men har klarat mig tack vara att skolan har mat vi får för 40 kronor varje dag. Men nu ska vi ut på praktik i 6 veckor och jag behöver matlåda varenda dag. Hur ska jag klara mig? Finns det särskilda fonder som passar mig?

 17. hej…jag undrar om det finns fonder som kan hjälpa mig.jag jobbar inte .inte heler min man han är arbetslös han har a-kassa.så om det fins nån fond som kan hjälpa mig .

 18. Hej,jag heter Eva och är sjukskriven sedan januari 2011,har fått avslag från start fr fkassa,jag lider av depression,utmattningssyndrom,trötthetssyndrom,smärtsyndrom-fibromyalgi,mitt sjukpärende ligger hos förvaltningsrätten.Jag undrar om det finns någon fond eller stiftelse att söka o. få hjälp akut ekonomiskt,har lån skuld på ca 75.ooo klarar ej av att betala pga att min situation,denna dagliga oro för ekonomin som redan har gått åt pipan,och detta har gjort att familjen har splittrats pga denna psykiska stress o press för ekonomin.vart är vårt samhälle på väg,tacksam för svar.Mvh Eva Resch

 19. Någon av alla som skriver här som fått svar om någon fond?
  Jag är själv ensamstående med en tonåring hemma dom andra har flyttat lever på existensminimum
  är lite nyfiken om det är någon ide och skriva här?

 20. Hej. Jag heter Veronica och jag är 19, snart 20 år gammal. Jag är i stort behov av ekonomiskt stöd (mindre summa) för att kunna betala min medicin och mina räkningar.
  Jag har inte kunnat jobba på några månader för att jag har varit i psykisk ohälsa. Detta har nu slutat för jag har börjat få medicin och jag har äntligen byggt upp mitt liv. Jag börjar jobba i sommar och kan då betala själv. Nu har jag dock räkningar på ca 2000 i månaden att betala och en medicin som kostar drygt 700kr. Min medicin tar slut om två veckor och jag har inte råd med ny. Jag behöver hjälp för att kunna betala dessa. Jag kan inte få bidrag av staten, och min familj har hjälpt mig men har själva en mindre ekonomisk kris för tillfället så de har inte möjlighet att hjälpa mig.
  Det vore en stor lättnad om någon vill hjälpa mig. Bara dessa 2 månader. Jag kan till och med betala tillbaka. Jag bara måste fixa det här. Jag ska börja plugga och jobba och har äntligen fixat något att stå på, men det är inte förrän 2 månader och jag mår så otroligt dåligt över detta.

 21. Hej! Jag och min sambo väntar på våran första barn. Vi är arbetslösa och socialberoende. Vill köpa allt för mitt barn innan den kommer men har ingen råd. Finns det nån hjälp/fond som jag kan söka?

 22. Hej
  4barns mamma som hamnat lite snett ekonomiskt efter flytt. Skulle behöva köpa upp lite nya kläder och skor till barnen för vår och sommar. Kanske kunna bjuda dom på en bio-kväll också. Sorgligt för barnen att aldrig få göra något, men jag vet ju att det kommer vända, men just nu finns det ett behov så man inte hamnar längre ner. Tack på förhand

  Mvh Linda mamma till 4a

 23. Hej:) Försöker att hitta någon fond som ev. kan ge ett bidrag till att fixa mina tänder? Har en del kroniska sjukdomar som kräver medicinering, att gå till tandläkaren varje år för sju år sedan när min man levde och jag blev kallad varje år var inget besvär. Men när min man blev sjuk i en besvärlig canser flyttade vi ner till hans hemtrakter i Dalarna och jag hamnade ur rullorna det blev ju även så att jag såg inte till min egen hälsa utan allt gick åt till att finnas för min man, Han dog 2009 bara två år efter flytten ner till Borlänge. Vi hade då ett hus här i norrland så jag flyttade hem igen eftersom huset var svårsålt. Tog ut förtida pension eftersom det inte fanns anpassat arbete för mig här:) Min ekonomi har jag kämpat hårt med eftersom jag stod på en del abbonemang för min dotter och hon hade krachat sin ekonomi:) Nu rasar mina tänder och jag har inte råd att gå till tandläkaren, jag håller på att komma i fas med ekonomin men har akut behov att komma till tandläkaren. J ag vet inte om jag kommit rätt men försöker här, önskar gärna ett svar:) Med vänliga hälsningar
  Lisen 63 år:))

 24. Jag och min man är arbetslösa och går arbetsmarknads program. Vår inkomst är aktivitetstöd och en liten del social bidrag. Eftersom vi haft extra utgifter förra och denna månad så räcker det inte till. Vilken fond söker vi?

 25. Hej.
  Arbetslös 20åring som har egen lägenhet som lever på aktivitetsstöd, jag har efter hyran 600kr att leva på, då är inte mina räkningar betalda än. Jag skulle vilja finna ett sett för mig att få hjälp.

  Mvh Anna

 26. hej jag är 38 år och har adhd,diabetes,o lite fel på motoriken så jag kan inte köra bil,men jag har hittat en sak som jag gör ofta för när jag gör det så känner jag mig lugn,får ro i kroppen och tänker helt annolunda,det jag gör är att jag tar en åktur med min vespa jag kan köra flera mil på en dag känner mig så harmonisk o tankarna på rätt saker,men jag har inget förarbevis det kostar 4600kr och jag har inte råd,mina pengar köper jag mat för måste sköta diabetesen,jag har massa skulder på kronofogden,alektum,inkasso,så jag kan inte ta ett lån har försökt med alla banker o bolag som lånar ut pengar inte ens ett sms-lån får jag,snälla jag ber er att hjälpa mig det skulle hjälpa mig med mitt liv på hög nivå,,kan tillägga att han som åt snö o överlevde i 2månader i umeå snömannen som han kallas är min store-bror,så mitt liv runt mig är helt upponer med alla tidningar som ringer,radio,tv,discovery jag kan inte komma på alla som ringer eller smsar jag är ju glad att han lever,men när jag åker vespa så försvinner allt kaos i mitt liv,så jag ber en gång till hjälp mig,kram kid……

 27. Hej!
  Jag är en ensamstående mamma utan fast jobb. Jag skulle vilja söka pengar för att köpa kläder till oss och för att kunna göra något roligt tillsammans. Vart vänder jag mig?

 28. Hej är en 58 årig uska som p.g.a utslitna knän,handskada på mindre än ett halvår blivit både bostads och arbetslös!Jag trodde inte det var MÖJLIGT?!hAR JOBBAT OCH ”SKÖTT” MIG SEN JAG VAR 16 ÅR,INOM SJUKVÅRDEN SEN -75.vARIT MED I FACKET 30 ÅR,SEN SATTE SJUKDOMARNA IN,DISKBRÅCK,HJÄRTINFARKT,BLÖDANDE AGSÅR,HÖGT BLODTRYCK,UTSLITNA KNÄN OCH FRAKTURER HÖ HAND.Var tvungen gå ur facket och hann aldrig gå med igen,Är totalt övergiven,för någonstans trodde jag ändå att man var försäkrad av arbetsgivaren mot skador!!?? Icke nu har jag i ett halvår levt på och hos min snart 90åriga svärmor,bor just nu i en sommarstuga ute på Färingsö utan el eller vatten,utan matpengar,ingen remsa att åka till stan för,ingen mobil att ringa på,och 30 juni ska jag vara utflyttad härifrån,ingen adress inga pengar till poste restante,fick avslag från Alfakassan,överklagat,Är detta ett värdigt resultat av ett långt yrkesliv utan missbruk eller något annat?Nej jag vet inte vad jag ska ta mig till?MIn hjärtmedicin,blodtrycks och magmedicin ligger på apoteket,inga pengar att hämta ut dom heller,OCH DET skrämmer mig!Christel

 29. Hej !
  3-barns mamma som har en dotter som har varit utsatt i sexuellt utnyttjande under några år. Dotter mår jätte dåligt och hela familjen är starkt påverkat.Under flera år vår dotter inlagt på sjukhuset, men aldrig fått speciell anpassade terapi, hur kan jag som mamma hjälpa henne och hitta ekonomiskt hjälp/fond för min dotters behandling? Tack för hjälp och tipps
  Mvh. Elisabeth mamma till Saga

 30. Hej!
  Jag läser till undersköterska och undrar om det finns mågon fond jag kan söka för att hjälpa mig med kostnaderna för att ta körkort. Har fått in en fot inom hemvården som kräver körkort.

 31. Hej Jag heter Annelié.
  Jag är arbetslös har aktivitetsstöd från försäkringskassan på 8000 kr i månaden. Bor hemma hos mina föräldrar pga att jag inte har råd till en egen lägenhet mm. Vore tacksam för tips om det finns någon fond som man kan söka pengar för tandvård, För jag är behov att fixa till nästan alla mina tänder.
  Har ett kostnadsförslag på allt tandläkarna behöver göra så om det behövs så kan jag skicka in det till den fonden ni flörslår. Priset kommer ligga på ca 11244 kr.

 32. Hej

  Vi är en familj som har en son med ADHD som vi har varannan vecka.Våran inkomst är från Familj och Individ (försörjningsstöd).Och vi är i STORT behov avhjälp att kunna göra något tillsammans i sommar med sonen så klart han är 9-år.Våran son är även i stort behov av nya kläder pappan tjatar gämnt på oss om att vi ska köpa nya kläder etc….Vi har även suttit i en trasig skinnsoffa i 1-års tid (hela ryggen har lossnat)Vi själva har inte kunnat unna oss något som ger guldkant på tillvaron.Lite om oss själva vi har sysselsättning på Solrosen secondhand & café i den ort vi bor på.Min fru fick diagnosen ledgångsreumatism 2010 och äter dyr medicin.Våran ÖNSKAN är att hitta en fond som kan hjälpa oss med te x. en familje resa i sommar och en ny soffa, kläder etc….till pojken

  Mvh

  Tanja

 33. Hej! Jag har hamnat i en otroligt trist situation som jag inte vet hur jag ska ta mig ur.. Ekonomisk kris. Jag har skulder på runt 50-60.000:- och jobbar endast halvtid, och det är ett vikariat som tar slut denna månad. Varje månad betalar jag ca 300:- på mina skulder, men det känns som att jag verkligen inte kommer nånstans med alla räntor och dylikt. Jag har en son som jag är ensamstående på heltid till, och jag vet inte hur jag ska få pengarna att räcka till allt vi behöver, och skulderna. Finns det någon fond man kan söka?

 34. Jag är 57år, min högsta önskan är att ha en service-hund. Jag har fruktansvärd värk av min ledgångsreumatism, sen 20år tillbaka. Alla lederna är söndervärkta, så allt är svårt att klara, men har även en svårinställd diabetes, sen 18år. Alla mina tänder, har de dragit ut, kan ju inte borsta med mina dåliga händer. Så förlåt, är rätt deppig nu. Men önskar så innerligt pengar till en servichund. Älskar hundar så innerligt Kramis

 35. Hej!
  Jag är 23 år och min make är 32, vi är arbetslösa båda två och är på väg att hamna i djup depression pga att vi inte har något arbete. Vi är tvungna att gå på bidrag och det känns så himla kränkande för oss… Jag skulle aldrig flytta till Sverige om jag visste att jag kommer att hamna i en sådan knipa. När alla våra räkningar är betalda så har vi ungefär 1000sek att leva på resten av månaden. Ibland har vi inte ens råd att köpa mat.

  Vår dröm är att starta eget och kunna leva ett normalt liv, som alla andra lever utan vara oroliga att pengarna tar slut och att vi ska kunna köpa mat nästa dag… För att förverkliga vår dröm behöver vi c:a 50.000 SEK, det skulle hjälpa oss oerhört mycket och förvandla oss till normala människor.
  Hoppas att ngn kan hjälpa oss. Vi är även beredda att betala tillbaka alla dessa pengar vid ett senare tillfälle då vi har råd.

  MVH
  Carina

 36. her jag är ensam boende med mina 3 barn och söker hjälp för at kunna ha lite leva som andra barna behöver kläder skor och säng .mina barn söver med mig de har inte egna säng och vill barn åka till mit hemland hälsa på kusiner mormor men jag harinte råd als kan ni hjälpa oss . mvh adile

 37. her jag är ensam boende med mina 3 barn och söker hjälp för at kunna ha lite leva som andra barna behöver kläder skor och säng .mina barn söver med mig de har inte egna säng och vill barn åka till mit hemland hälsa på kusiner mormor men jag harinte råd als kan ni hjälpa oss . mvh adile.

 38. Hej! Jag är ensamstående mamma till 2 idrottande ungdomar. Den ena börjar nu idrottsgymnasium på annan ort och ska tillsammans med en annan tjej dela lägenhet.
  Den andra satsar järnet och vill vara med på så mycket som möjligt och på sätt och vis måste det eftersom han är den enda på sin position i laget. Han har ADHD med ett utagerande beteende. För honom är sporten oerhört viktig eftersom den får honom att klara socialt umgänge i en annars ganska isolerad värld. Det är cuper, träningsläger, utrustning, transporter etc som kostar väldigt mycket. Med en lön blir det väldigt ansträngt.
  Finns det någon hjälp att få?
  Mvh

 39. Hej mitt namn är Annika. jag bor med min dotter som är snart 11 år. Jag har jobbat inom vården sedan jag var 18. Jag är nu leg sjuksköterska. Under min dotters födelse så drabbades jag av stora komplikationer. Livet förändras mkt när man får barn. Men för mig förändrades det på även andra sätt. Flera av mina exekutiva, kognitiva förmågor blev nedsatta. Magnetröntgen på hjärnan visar på skador i frontalloben.

  Jag har därför inte kunnat att utföra mitt yrke, sedan dess för snart 11 år sen…. Är en stor sorg. Jag utbildade mig till att ta hand om andra men behöver nu hjälpen själv..
  Går under diagnosen: Vuxna med förvärvande hjärnskador. Har LLSbeslut. Har hjälp i hemmet mm.
  Min dotter som föddes under dessa traumatiska omständigheterna blir lidande på många olika sätt. Både psykiskt, socialt o ekonomiskt. Jag har som sagt förlorat min arbetsförmåga. Det jag inriktar mig på det är att i första kunna finnas till är för min dotter. Har 100% sjukersättning.

  Jag lever väldigt snålt. Har försökt med ekonomin i alla dessa år. Kämpat på Köper bara precis det nödvändigaste. Sålt av saker efterhand. Men har inget mer att sälja. Räkningarna hopar sig..

  Vill så gärna kunna betala vår hyra som jag ligger efter med några månader.. Skulle så gärna även velat göra nåt med min underbara dotter nu på sommarlovet Hon är så VÄRD det.. Men ekonomin tillåter ej det. Finns ingen möjlighet.

  Det är hemskt när ekonomi drabbar barnen.. När jag kikade in här så skriver man ju i kommentarsfältet…..Men många skriver här ang deras fråga vart man ska vända sig…??
  Jag har tänkt så jättelänge att ansöka om ekonomiskt bidrag ur tex en fond, men har ej gjort det. Ska jag vända mig till er som har sidan (som jag gör nu) eller som sagt fråga aom de flesta andra här: Vart/ kan jag vända mig till för att försöka få hjälp med ett bidrag till den ekonomiska situationen???

 40. Hej!

  Mitt namn är Adnan och jag undrar vilken fond man kan söka pengar och hjälp ifrån för att kunna bistå med lite hjälp ekonomiskt åt min flickvän som sedan en tid tillbaka behöver komma ifrån lite vardagen i Sverige och få en avkopplande resa. Hon har sedan en tid tillbaka fått en stroke och samtidigt har hjärtproblem, vi är arbetslösa båda två och det är lite svårt att hjälpa henne också, hade gärna velat överraska henne med hjälpen så hon kan komma ifrån vardagen lite och koppla av bara för hon mår så dåligt just nu och har ett par gånger nu försökt med självmord och har fått lite hjälp psykiskt. Tacksam för ett svar.

 41. Vi är 4 studerande tjejer som tänkte åka ner och volontär arbeta med föräldralösa barn i Thailand och ha det som projektarbete, i vilken fond eller stiftelse skulle vi kunna söka pengar?

 42. HEJ.JAG HETER MIHAELA.JAG VILL BERETTA OM JAG HAR MASSA SKULDER.JAG VARIT LONG TID SJUK.2 MONADER PO SJUKUSET OCH 7 MONADER SJUKSKRIVNING.HADE PROBLEM MED NJUREN OCH INFLAMATION I HELA KROPPEN.HAR PROBLEM MED HJARTA.HAR EN HOL I HJARTA OCH KLAFFARNA FUNGERA INTE BRA.JAG FRAN 16 FEBRUARI JAG FICK INGEN PENGAR.A.KASSA UTFORSEKA MIG DERFOR JAG HAR EN SKULD PO 4800 KR.JAGJAG 6 MONADER FICK INGEN PENGAR.JAG LONAT FRAN OLIKA SMS BANK ATT BETALA MINA RAKNINGAR OCH SKA ATTA.OCH NU KAN INTE BETALA MINA SKULDER TILL BANKEN TILBACKA.JAG HAR 60.000 KR SKUKD HOS OLIKA BANK.OM INTE BETALA DENNA MONADER JAG GO I KRONOFONGEN.OCH JAG VILL INTE DETTA.JAG HADE OXO 2 MONADER SJUKSKRIVEN OCH FICK INGEN BETALT.JAG NU E PO AKTIVITETSTODD OCH FICK BARA 3600 KR OCH SOCIALEN SEJIA TILL MIG DOM SKA BETALA DENNA MONADER BARA TILL MAT PENGAR.TILL HYRAN OCH ALTT SOM JAG BEHOVER INTE BETALA.JAG VILL DU SKA HJALPA MIG OCH ATT SKA BETALA MINA SKULDER PO BANKEN OCH JAG SKA BETALA LITE TILBACKA.SNALLA HJALP MIG .JAG VILL INTE TILL KRONOFONGEN.JAG VENTA PO SVAR.TACK.MVH.MIHAELA.

 43. hej!

  vi är en innebandy klubb i storfors som skulle behöva ha hjälp med pengar till ett nytt golv i vår sporthall för att vi ska kunna ha cuper och kunna tjäna pengar så våran klubb kan finnas kvar.
  finns det någon fond eller dyligt man kan söka sädana pengar i?

 44. Jak bihöver pengar av fontten!

  bihöver ny glasögon ock kleder till barn ock hunt maten ock bihöver nya stereo apparat gammal er sönder min man var arg på den! TACK!

 45. Hej mitt namn är sandra och jag är 18 år undrar om det finns någon fond man kan söka för asperger adhd och bipolär sjukdom, har alla tre och har många svårigheter med vardagen, äter även mediciner som gör att jag får ont i hela kroppen och blir stel i leder och har svårt att ta mig till olika ställen. Har även mycket extra kostnader när det blir att jag måste ta taxi ofta och även många kostnader för tandläkare och träning då mina mediciner gör att jag får ont och förstör tänderna. Har även mycket kostnader för att jag går upp en hel del i vikt av medicineringen, och har även en anpassad skola för att vanlig gymnasieskola är för ansträngande för mig.

  tack Sandra 18år

 46. Jag är en tjej på 22 år, gravid i 6e månaden, inneboende hos en kvinna på 4000 i månaden, skulder på minst 30.000 kr, sjukskriven från jobbet pga sjävmordstankar och depression. Jag undrar om det finns någon fond där man söka bidrag ifrån för personer som mig? Skulle uppskatta för svar

 47. Hej! Jag är sambo med en man med två 7-åringar. Vi är båda arbetslösa och skulle behöva en extra slant till jul för att kunna förgylla barnens vardag. Vi skulle även behöva lite pengar så vi har råd att köpa ved till uppvärmning av huset vi hyr. Vilken/vilka fonder kan jag vända mig till?

 48. Hej Vi är medlemmar i WorldBrotherhoodUnion och tjänar Mänskligheten.
  Vi sprider positiv energi o kunskap.
  Vi har även Konferenser.
  Det går åt papper/kopiator toner/frimärken,bensinpengar även SJ/Bussresor fika.
  Är det här rätt plats att söka en Fond, som Tjänar Mänskligheten…?
  Mvh Outi Kaski Winqvist

 49. Hej jag letar efter en fond att få ekonomisk hjälp till en Gastric Bypass operation då gotlands landsting ej utför dessa operationer pga ekonomiska besparingar jag är berättigad en op pga min vikt längd och mitt bmi vilken / vilka fonder kan man vända sig till jag är förtidspensionär

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.